Početna stranica > Uncategorized > Retrospektiva i malo o Monopolizmu u 2011.

Retrospektiva i malo o Monopolizmu u 2011.

Prvi blog na Monopolizmu napisan je 30. rujna 2011. godine. Do danas, broj postova narastao je na 49, što je trenutno i ukupan broj. Ostavili ste 148 komentara, najviše (42) na temi o legalizaciji prodaje organa.

Slika s lijeve strane koju koristim kao avatar, Monopoly man iz dobro poznate igre Monopol u također dobro poznatoj pozi Che Guevare, objedinjuje ono protiv čega su tekstovi u ovom blogu usmjereni: socijalizam, monopolizam, korporatizam i ostale -izme koji zagovaraju kolektivizaciju, birokratizaciju, protekcionizam i druge razne tržišne barijere.

Iako je blog orijentiran liberalnom pogledu, sva mišljenja i komentari, nebitno koliko drugačiji, su dobrodošli i objavljivat će se bez cenzure. Naravno, dok god rasprava teče u civiliziranom tonu. Registracija nije potrebna, a potrebno je čekati moderaturu jedino prvog komentara i komentara sa 3 ili više poveznica.

O posjećenosti 

Airbus A380 najveći je putnički avion na svijetu, sa kapacitetom od 550 putnika. U 3 mjeseca postojanja ovog bloga izbrojano 6.516 preglada tekstova na blogu, što je gotovo 12 takvih aviona. Smatram ovo poprilično dobrim startom, posebno kada se uzme u obzir tematika i ne baš raširen način razmišljanja u Hrvatskoj. Najposjećeniji dan bio je 8. studeni, a na taj dan najviše ste gledali ove dvije teme: Wall street prosvjednici u susretu sa svojim idejama i Koliko radimo za državu.

Odakle dolazite

Najviše vas dolazi putem tražilica, Facebook poveznica koje dijelite i blogrolla Usporedbe i Nedjeljni komentar.

Zahvaljujem na dosadašnjim komentarima i nadam se kako će blog ostati zanimljiv svima vama koji redovito dolazite čitati i komentirati.

Želim vam sretan Božić i sve najbolje u novoj godini.

Oglasi
Kategorije:Uncategorized Oznake:
 1. Prosinac 24, 2011 u 7:58 pm

  svaka čast na blogu i puno inspiracije ti želim i dalje (zapravo siguran sam da ti na ovim prostorima neće nedostajati inspiracija :))

  dapače vidim ti svijetlu budućnost u broju tema koje ćeš obrađivati, na žalost to znači da će okolina biti sve manje liberalna ali nema predaje

  sve najbolje za Božić i ng.

 2. Prosinac 24, 2011 u 9:07 pm

  Hvala i tebi i “bosenoge” kao najaktivnijim komentatorima 🙂

 3. slobodailinista
  Prosinac 25, 2011 u 9:54 pm

  Hvala ti na sjajnim tekstovima.

  Neka te u novoj posluži i zdravlje i pamet: s tobom je liberalna misao u Hrvata jača.

  Sretno!

 4. Prosinac 29, 2011 u 9:37 am

  Hvala tebi b16a2 na strpljenju što dopuštaš da Vedran i ja “privatiziramo” tvoj blog. Iako se ne slažemo cijenim kvalitetnu diskusiju koju vodim sa svojim neistomišljenicima na ovom i bratskim blogovima. Nadam se da nisam nikog uvrijedio, a što se mene tiče, počeo sam čitati Ayn Rand i Hayeka pa ću u 2012. biti oboružan novim argumentima kontra vas 🙂

  Svima sve najbolje!

 5. Prosinac 30, 2011 u 12:35 am

  Mnogo učim čitajući ovaj blog – zahvaljujem autoru na svemu napisanom i što širi vrhunske ideje i potiče sve na razmišljanje i kvalitetnu diskisiju.
  Samo tako nastavi!

 6. Siječanj 4, 2012 u 10:31 am

  bosenoge :

  Hvala tebi b16a2 na strpljenju što dopuštaš da Vedran i ja “privatiziramo” tvoj blog. Iako se ne slažemo cijenim kvalitetnu diskusiju koju vodim sa svojim neistomišljenicima na ovom i bratskim blogovima.

  Kratka bi to rasprava bila kad bi svi imali identična mišljenja 🙂

 1. No trackbacks yet.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: